Bruvoc Meisjes C2 kampioen

BRUMMEN – Het Meisjes C2-team van volleybalvereniging Bruvoc in Brummen is kampioen geworden in de eerste klasse. De meiden speelden dit seizoen voor het eerst als C-team en moesten dus behoorlijk wennen aan het grote veld en ook het systeem moest nog groeien. Na verlies van de eerste wedstrijd, eindigde echter elke wedstrijd in winst voor Brummen. Hier is dan ook fel voor gevochten en hard voor getraind. De meiden werden steeds fanatieker. Tot op de laatste wedstrijddag stond het gelijk met Spiker. Door een dikke 4-0 overwinning tegen Langhekel werd het kampioenschap binnengesleept. Komend seizoen mogen de meiden hun kunsten gaan vertonen in de hoofdklasse. Tijdens het vijftigjarig bestaan van Bruvoc zijn de meiden gehuldigd en mochten ze op de foto met het damesteam, spelend in de A-league, van Pollux/Heutink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.