Cheque voor Dierense Speeltuin

DIEREN – De Dierense Speeltuin vereniging kreeg woensdag een mooie verrassing. Winkelketen Blokker opende dit jaar de zeshonderdste winkel en voert tegenwoordig het nieuwe motto ‘altijd in de buurt’. Om dit grote aantal winkels te vieren, wilde Blokker iets doen voor het goede doel. Daarom werden alle Blokker-filialen gevraagd een goed doel in hun eigen buurt uit te kiezen en in te dienen. Daniëlle Schenning, bedrijfsleidster van Blokker in Dieren, schreef een enthousiaste e-mail over de Dierense Speeltuin. ‘Zoek niet verder, wij hebben het beste goede doel’, schreef ze naar Blokker. “We hebben het er met alle medewerkers over gehad en iedereen was enthousiast over de Speeltuin. Iedereen kent de Speeltuin ook en het ligt letterlijk bij ons om de hoek. Veel mensen hebben plezier van de Speeltuin, jong en oud.” Blokker koos uit alle aanmeldingen 37 goede doelen die een mooie cheque krijgen, waaronder de Dierense Speeltuin. Samen met rayonleidster Kitty Weeting mochten medewerkers Denise, Marije en Ilona en Daniëlle Schenning een cheque van 2000 euro overhandigen aan drie vrijwilligers uit het bestuur van de Speeltuin: Rahima Ettaibi, Frans Pleiffer en Berry Kapel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.