Kerstconcert Musica Allegra

DIEREN – De aula van Het Rhedens in Dieren was goed gevuld, woensdagavond tijdens het concert door leerlingen van Musica Allegra. Talloze jonge muzikanten, ensembles, bands en koren traden daar op. Van jong tot oud trad op en vanzelfsprekend was ook het niveau nogal uiteenlopend. Hartverwarmend was het in elk geval steeds en er was een flinke portie talent te horen. Het pas opgerichte kinderkoor zong enkele kerstliederen, een handvol popbands speelden hun songs, solisten traden voor het voetlicht, het grote koor In Ctrl maakte indruk en de bigband sloot het geheel om 22.15 uur af. Toen was er dik drie uur gemusiceerd en had het publiek een mooie en afwisselende avond amateurmuziek aanhoord.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.