Doesburgs burgemeester Kees Luesink weer aan het werk

DOESBURG – Op 3 januari houdt burgemeester Luesink zijn nieuwjaarsrede op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Doesburg. Die dag hervat hij namelijk zijn werkzaamheden en is hij vanaf dat moment weer actief als burgemeester.

Ella Schadd treedt dan terug als waarnemend burgemeester. Zij heeft vanaf 1 september 2010 het burgemeesterschap van Doesburg met verve waargenomen, sinds het plotselinge uitvallen door ziekte van burgemeester Luesink.

Burgemeester Luesink heeft een openhartoperatie ondergaan en is geheel hersteld. Hij werkt aan het verbeteren van zijn conditie. Zijn streven is om in september de hardloopwedstrijd ‘de Hanzeloop’ in Zutphen met succes uit te lopen.

In het stadhuis wordt op 3 januari van 19.30 – 21.30 uur de nieuwjaarsreceptie van Doesburg gehouden. Alle burgers zijn van harte welkom om samen met het gemeentebestuur het nieuwe jaar in te luiden. Ook is er dan gelegenheid afscheid te nemen van waarnemend burgemeester Schadd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.