Optreden Shantykoor de IJsselboei in Hall

HALL – Afgelopen zaterdag trad het Shantykoor de IJsselboei uit Brummen op in de kerk van Hall tijdens de jaarlijkse wintermarkt. Aan de reacties te oordelen was dit optreden heel succesvol.

Er werd door de muziekgroep instrumentaal geopend met Jingle Bells. Naast de bekende zeemansliederen en shanties werden er ook een aantal vrolijke (zeemans) kerstliederen ten gehore gebracht. Dit was voor veel aanwezigen in de kerk toch wel een verrassing, en voor het koor ook een nieuw fenomeen. Het optreden werd stemmig en geheel in Kerstsfeer besloten met het lied Stille Nacht. Het aanwezige publiek in de kerk zong dat lied enthousiast mee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.