Gezellige afsluiting van 2010 bij de ANBO Brummen

BRUMMEN – De ANBO afdeling Brummen heeft zaterdag het jaar 2010 afgesloten met een gezellige middag. Nadat iedereen voorzien was van een kop koffie en thee met een grote roomboter kerstkrans erbij, opende voorzitter Albert van der Meulen de middag en heette de aanwezigen van harte welkom. Hij zei hierbij het wel jammer te vinden dat de opkomst van de leden niet zo groot was, vooral omdat dit de laatste middag van dit jaar was.

Nadat hij nog enkele mededelingen had gedaan werd onder luid applaus toneelvereniging De Oppeppers welkom geheten. Deze dames en heren verzorgden deze middag met korte sketches. Ook werden er nog twee mooie kerstgedichten voorgedragen.
In de pauze werd iedereen voorzien van een drankje en werden er een paar keer diverse hapjes geserveerd.
De volgende ANBO middag is op zaterdag 8 januari 2011.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.