Kinderkerstmarkt

Er zijn al genoeg kerstmarkten voor grote mensen, waar je typisch grote mensendingen kunt doen, vonden ze bij Kiboe in Eerbeek. En dus werd woensdagmiddag een kerstmarkt gehouden speciaal voor kinderen! Dat óók jongens en meisjes kerstmarkten heus leuk vinden, bleek overduidelijk, want het was erg druk. In de boerderij konden allerlei creatieve dingen worden gedaan, zoals het maken van een kerstbakje of een kaars een eigen kleurtje geven. Ook allerlei andere kerstversieringen werden in elkaar geknutseld en mee naar huis genomen om daar de boel op te fleuren. De leerlingengroep van het orkest Eendracht, dat voornamelijk bestaat uit jonge muzikanten, speelde buiten leuke kerstliedjes. Ondertussen verdienden natuurlijk ook de dieren nog de nodige aandacht, dus er was meer dan genoeg te doen om een leuke middag door te brengen op de Kiboe!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.