Drie mannen aangehouden na vechtpartij in Velp

VELP – De politie in Velp heeft dinsdagochtend op de Reigerstraat drie Arnhemmers in de leeftijd van 20 tot 25 jaar aangehouden na een vechtpartij op straat. De drie worden ervan verdacht een 20-jarige Westervoorter te hebben geschopt en geslagen.

Het slachtoffer kreeg het omstreeks elf uur met de Arnhemmers aan de stok op een parkeerplaats aan de President Kennedylaan in Velp. Volgens de Westervoorter zouden de Arnhemmers over de weg hebben gelopen waardoor zij de auto, waarin de Westervoorter als passagier zat, werd gehinderd. Toen hij er een opmerking over maakte zou een van de drie hem uit de auto hebben getrokken waarna er een vechtpartij ontstond. Gewaarschuwde agenten hielden op basis van verklaringen van getuigen en het slachtoffer de drie daders in de buurt aan. Ze zijn na verhoor vrijgelaten. De Westervoorter was bij het voorval gewond geraakt en heeft aangifte gedaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.