Cursus Peuter in Zicht

De Stichting Thuiszorg Midden Gelderland start bij voldoende belangstelling op donderdag 27 januari met de cursus Peuter in Zicht. Een gespreksleidster van STMG geeft deze cursus, bestaande uit vier bijeenkomsten, bestemd voor ouders van kinderen van twee tot drie jaar. Kinderen in deze leeftijd ontdekken de wereld en ontwikkelen zich razendsnel. Dat is voor ouders leuk om te zien, maar ook wel eens lastig. Wat doe je bijvoorbeeld als ouder als je kind een driftbui heeft, niet wil eten, niet luistert of andere kinderen slaat? Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar oplossingen. Dit kan je alleen doen, maar tijdens de oudercursus wordt een aantal handige tips en handvatten gegeven. De cursus is gratis en wordt gegeven in de Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Aanmelden kan tot twee weken voor de start van de cursus.

Inschrijven: 026-3761515 (10-12 u)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.