Leesgroep Literatuur Leren Lezen

GIESBEEK – Dinsdag 11 januari start in Giesbeek deel twee van de leesgroep Literatuur Leren Lezen. Deze is speciaal opgezet voor mensen die meer over literatuur willen weten, maar denken dat dit te moeilijk is.

Iedereen tussen de 20 en 95 jaar die wel eens een literair boek heeft proberen te lezen, maar hier weinig mee kon, kan hier terecht, maar ook mensen die wel eens wat meer over bekende literatuur willen weten. In een groep worden verschillende beroemde werken uitgelegd en verklaard, waarbij veel aandacht wordt besteed aan ieders eigen ervaringen. Alle teksten zijn in het Nederlands en er hoeft geen heel boek per week gelezen te worden.
Tijdens de bijeenkomsten wordt een aantal leesstrategieën verkend, waardoor deelnemers meer gaan begrijpen van literaire werken en meer kunnen genieten van het lezen van literatuur. Voorkennis is niet nodig, voor ‘instappers in de cursus is het mogelijk een inhaalles te volgen. De leesgroep is iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Binnenrijk aan de Burgemeester van Rielstraat 36 in Giesbeek. De eerste bijeenkomst is 11 januari. De kosten bedragen 7,50 euro per les, inclusief leesstof.

Aanmelden: Manon Kummer, m.kummer@versatel.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.