Drie jonge Dierenaren opgepakt voor openlijke geweldpleging

DIEREN – Drie jonge Dierenaren van 16, 17 en 18 jaar oud zijn dinsdagochtend rond half acht in hun woning aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging op 29 november tegen een 40-jarige plaatsgenoot.

In de dagen na het incident van 29 november zou de man ook nog belaagd zijn door de jongeren. Ze zouden meerdere malen zijn woning hebben bekogeld met sneeuwballen en kiezels.

Op 29 november werd de 40-jarige Dierenaar door een groepje jongeren op het Ericaplein bekogeld met sneeuw- en ijsballen. Toen hij later die avond thuiskwam bleek zijn woning ook te zijn bekogeld met sneeuwballen en kiezels. Deze actie werd herhaald op 30 november en 4 december. Bij deze incidenten werden enkele knapen uit de groep herkend. Met deze informatie ging de Dierenaar op 10 december naar de politie. De drie jongens zijn ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.