Engelenburg lid van Relais & Chate

BRUMMEN – Kasteel Engelenburg is met ingang van volgend jaar toegelaten als lid van Relais & Chateaux, de exclusieve collectie van hotels en restaurants met 480 aangesloten bedrijven in 58 landen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst onthulde Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven het bronzen gevelschild dat bij het lidmaatschap hoort.

De feestelijke handeling gebeurde in het bijzijn van Commissaris van de Koningin Clemens Cornielje, burgemeester Niels Joosten, Nederlandse leden en internationale vertegenwoordigers van Relais & Chateaux en relaties.

Kasteel Engelenburg is het vierde bedrijf in Nederland dat toetreedt tot Relais & Chateaux en bevindt zich in goed gezelschap. De andere drie leden zijn: Librije’s Hotel (Zwolle), Manoir Inter Scaldes (Kruiningen) en Savelberg (Voorburg).
Tijdens het internationale congres van Relais & Chateaux in Kaapstad, vorige maand, waren de eigenaren Johan en Carin Agricola al officieel geïnaugureerd als nieuw lid van Relais & Chateaux.
“Sinds we in 2005 Kasteel Engelenburg overnamen is het steeds ons streven geweest om dit niveau te bereiken en te mogen toetreden tot ‘la plus belle chaine du monde’. We hebben een huis waar we trots op zijn en waar we gasten op een bijzondere wijze ontvangen. Carin en ik zijn er van overtuigd dat we kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van Relais & Chateaux, vastgelegd in de 5 C’s: Comfort, Caractère, Cuisine, Courtoisie en Calme,” aldus Johan Agricola, die de toetreding ziet als een kroon op het werk.

Foto:
Vlnr.: Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven, Michel Gaul, voorzitter Relais & Chateaux Benelux, Carin en Johan Agricola
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.