Zaterdag NK volleybal in Dieren

DIEREN – Na het succes van de jeugdspelers van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle, staan de nieuwe uitdagingen weer voor de deur. AutovanOort Rebelle is er in geslaagd de eerste ronde van het NK, het belangrijkste jeugdtoernooi, naar Dieren te halen. Op zaterdag 18 december worden de wedstrijden voor jongens C en jongens A in sporthal Theothorne gespeeld.
Afgelopen jaar leverde de Dierense club een ongekende prestatie geleverd door Naderlands Kampioen te worden bij het gesloten club kampioenschap voor de B jeugd. De jongens komen momenteel uit in de seniorencompetitie en kunnen hun pijlen nu uitsluitend richten op het ASICS Open (Nationale Open Jeugd Kampioenschap).
Het kampioenschap is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nederlandse Volleybal Bond organiseert. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die voor dit doel – zo sterk mogelijk – worden samengesteld. Vaak doen jeugdspelers mee die al uitkomen in seniorencompetities en de landelijke divisies.
AutovanOort Rebelle zal met een jongens A team vertegenwoordigd zijn. De geselecteerde spelers voor het open clubteam zijn: Casper, Wessel, Stef, Daan, Tolunay, Kees en Stan. De dames Marloes en Lisanne zullen het team versterken.
Eén van de belangrijkste concurrent in de poule, SV Dynamo, heeft spelers opgenomen die uitkomen in de eerste divisie, de regiodivisie en de promotieklasse. In de zelfde poule zal een team verschijnen met maar liefst drie stuks tweede divisie spelers. Spektakel is gegarandeerd en met de nodige support bestaat een kleine kans de volgende ronde te halen.

Programma AutovanOort Rebelle: 09.30 uur: Auto v.Oort / Rebelle-SV Dynamo; 10.30 uur: Libero ‘ 99-Auto v.Oort / Rebelle; 12.30 uur: Auto v.Oort / Rebelle- SoVoCo; 15.30 uur: Longa ‘ 59-Auto v.Oort / Rebelle. Om 17.40 uur worden de finales gespeeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.