Succesvolle achttiende Wintermarkt

HALL – De achttiende Wintermarkt in Hall was zaterdag een enorm succes. Het publiek stroomde om 10.30 uur het terrein rond de kerk op, nadat de hekken waren geopend. De bekende groenhoek deed het als vanouds goed; de menigte begon hun weg daar, waarna het publiek zich over de markt verdeelde.

Het aanbod was dit jaar weer groot; vele vrijwilligers hebben zich het hele jaarcreatief ingezet en het aangebodene vond gretig aftrek. Ook de laatste twee oliebollen werden nog verkocht. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd; in totaal ging er 80 kilo boerenkool en vele liters erwtensoep doorheen. 1560 eieren werden verwerkt tot advocaat en verkocht, evenals liters boerenjongens en –meisjes.
In de kerk kon men genieten van diverse optredens; de Jingle Belles uit de polder werden zeer gewaardeerd. De Hallse muziekvereniging Des gaf een prima concert en Shantykoor De IJsselboei uit Brummen sloot de middag af. De bruto-opbrengst van de Wintermarkt is 20.000 euro en is bestemd voor restauratie en onderhoud aan de Hallse kerk. – Foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.