Vogeltentoonstelling met lustrumviering

DOESBURG – Vogelvereniging Vogelvrienden uit Doesburg van vrijdag tot en met zondag haar jaarlijkse onderlinge vogeltentoonstelling gehouden; dit jaar was er ook een lustrum te vieren want de vereniging bestond dit jaar 60 jaar.

Dit jaar werden 191 vogels ingezonden. In verschillende klassen, kleurkanaries, postuurkanaries, tropen, cultuurvogels en parkietachtige, werd om de prijzen gestreden. De hoogste prijzen waren dit jaar voor Bondsschild D. Koning met een kleine Putter van 92 punten, algeheel jeugdkampioen Justin Volman met een Grasparkiet van 92 punten en algeheel TT kampioen J. H. C. Romer met een Gloster Corona van 93 punten.

Op de foto v.l.n.r. boven: D. Koning, R. Stienissen, J. Kolman en G. van Bekkum, onder: D. Romer, kirstin Romer en J. H. C. Romer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.