De Spreng verwacht meer dan 50 nieuwjaarsduikers

SCHEVENINGEN / BRUMMEN – Zwemsportvereniging De Spreng uit Brummen nam zaterdag, samen met een aantal duikorganisatoren van de Nieuwjaarsduiken door heel Nederland, alvast een proefduik in de Noordzee bij Scheveningen. Hiermee gaven zij het voorbeeld aan de rest van Nederland.

“Je kunt op 1 januari een smoesje bedenken en in je mandje blijven liggen, maar je kunt het jaar ook energiek starten”, aldus de duikorganisatie uit Brummen. De proefduik vond plaats tijdens Het Startschot 2011: een door Unox geïnitieerde dag waarop de organisatoren van 80 Nieuwjaarsduiken bijeen kwamen om de laatste voorbereidingen te treffen voor 1 januari. Met altijd een duik in de buurt is er geen reden meer om op 1 januari niet te duiken. De Spreng gaat dan ook voor meer dan 50 duikers op nieuwjaarsdag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.