Loenense inzameladressen Gered Gereedschap

LOENEN – Sinds kort heeft de Stichting Gered Gereedschap ook in Loenen inzameladressen gekregen. Degenen die ongebruikt gereedschap kwijt willen kunnen terecht bij Wim Uiterweerd, Vrijenbergweg 9 en HUBO (Zwager) aan de Eerbeekseweg in Loenen. Al eerder kon men inleveren bij de Fixet-zaken in Beekbergen, Eerbeek en Brummen.

De stichting Gered Gereedschap Voorst is dinds 1995 actief in de gemeente Voorst en de regio Zutphen, Apeldoorn en Epe. De stichting houdt zich bezig met het inzamelen, opknappen en versturen van gebruikt gereedschap naar ontwikkelingslanden. Alles gaat op projectbasis en in nauwe samenwerking met de landelijke Stichting Gered Gereedschap in Amsterdam.
In Twello komen regelmatig zo’n 20 vrijwilligers samen om gereedschappen op te knappen en tot nu toe zijn er zo’n 40.000 stuks en 275 naaimachines opgeknapt en verzonden naar ruim 55 projecten.
De stichting is ook op zoek naar hout- en metaalbewerkingsgereedschap en elektrisch handgereedschap. Ook naaimachines zijn welkom.

Wie mee wil helpen bij het opknappen van gereedschap kan contact opnemen met Sjaar Zegers telefoon 0571-273346 of Cees Verwaayen 055-3232093. Het bestuur is ook op zoek naar een persoon die de naaimachines kan opknappen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.