Warme Winter Dagen in Velp Zuid

VELP – Naast De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp-Zuid ligt van zaterdag 18 tot en met woensdag 22 december een kunstijsbaan. Het wijkvernieuwingsteam wil met de ijsbaan 2010 gezellig afsluiten. Jong en oud kan gratis gebruik maken van de baan. Op zaterdag zijn er ook kraampjes en gezellige muzikale optredens. Op woensdag houdt Carion discoschaatsen voor de jeugd.

De ijsbaan wordt zaterdag 18 decembe rofficieel geopend door de drie partners van de Wijkvernieuwing Velp Zuid; Vivare, gemeente Rheden en Wijkplatform Velp Zuid. Om 12.00 uur binden wethouder Tjebbe Vugts, voorzitter van het wijkplatform Ton Snellenburg en teammanager Vivare Vera Visser de ijzers onder en schaatsen als eerste een rondje over de ijsbaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.