Automobilist onder invloed komt in berm

HUMMELO – De politie heeft zondagavond 12 december een 39-jarige Engelsman aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man kwam op de Dorpsstraat in Hummelo in een heg in de berm terecht.

De man reed omstreeks 20.30 uur over de Dorpsstraat en kwam, vermoedelijk door een klapband, in de berm terecht. De blaastest wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hierop is hij meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1,2. De man probeerde een witte pil te verstoppen. Dit werd gezien door een agente. De witte pil is in beslag genomen voor onderzoek. De man kreeg op het politiebureau een rijverbod en een boete opgelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.