Bijzondere middag Zonnebloem

ANGERLO / DOESBURG – In dorpshuis de Meent in Angerlo was het zaterdagmiddag erg druk. Heel veel gasten waren naar de middag van de Zonnebloem Afdeling Doesburg en omstreken gekomen. De gasten weten al lang uit ervaring dat deze middagen enorm gezellig zijn en komen dan ook graag. Dit keer traden de Deurzetters uit Toldijk op met gezellige meezingers uit vroegere tijden.
Maar ook werd er nog een ander feest gevierd, drie vrijwilligsters werden in het zonnetje gezet. Diny Vossers en Willemien Meijer zijn maar liefst 25 jaar als vrijwilligster verbonden aan de Zonnebloem en Fien Bolland 12 ½ jaar. Diny en Willemien kregen uit handen van de regiovoorzitter Gerrit Gasselink het beeldje “waardering”. Dit is een fraai beeldje dat niet alleen een waardering is maar ook zo heet. Uit handen van voorzitter Riet Kamphuis kregen ze allemaal een fraaie bos bloemen. De Zonnebloem Doesburg e.o. heeft maar liefst 285 gasten op de lijst staan en 42 vrijwilligers. Daarnaast zijn er nog een 16 projectvrijwilligers die met bijvoorbeeld dit soort middagen hand- en spandiensten verrichten – foto: Hans Terberg