Wintercircus is een uniek circusfeest

APELDOORN – Rond de kerstdagen kan men weer traditie getrouw genieten van het Wintercircus, als vanouds gepresenteerd door Wim Zomer. Hij is de spreekstalmeester en stelt de beste circusacts ter wereld aan het Hooggeëerd publiek voor.

Van 23 t/m 30 december komen die artiesten uit ondermeer Italië, de Tsjechise Republiek, Denemarken, Engeland, België en Frankrijk, om Apeldoorn op zijn kop te zetten. Natuurlijk zoals dat hoort in een echte, heerlijk verwamde circustent.

Verbaasd en verrast wordt het publiek o.a. door de prachtige dierennummers, die ooit voor prinses Stephanie in Monaco optraden. Redi Cristiani presenteert zeven prachtige tijgers, Ingo Stiebner, zeeleeuwen, Amadeus Folco brengt een hartverwarmende olifanten dressuur, Madame Bratuchin voert haar hogeschool paard door de piste en de vrolijke honden van Patric Clarisson zetten de tent op stelten. Lachen ook om Max Weldy, die heerlijk komisch te keer gaat op een trampoline, om Les Freres Taquin, met een briljante act waarin een etalage pop wonderbaarlijk tot leven komt, en natuurlijk om de originele clowns. Robby Berousek verbaast als razend snelle jongleur met tennisrackets. Jan Navratil balanceert liggend op zijn rug van alles op zijn voeten en brengt het publiek in extase. Marissa Biasini met een gewaagde en beeldschone trapeze act in de nok van het circus. U gelooft uw ogen niet als de Deense Hans Klok, Kim Kenneth mensen laat verdwijnen en verschijnen. En dat hele spektakel wordt als gewoonlijk enthousiast aan elkaar gepraat door Wim Zomer en begeleidt door een live orkest

Voorstellingen waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn: vrijdag 24 en woensdag 29 december om 14.30 uur; zaterdag 25 en zondag 26december om 13.00 en 16.15 uur; maandag 27, dinsdag 28 en donderdag 30 december om 14.30 en 19.30 uur.

Reserveren: www.wintercircusapeldoorn.nl of telefonisch via 0900 9000 500 en bij alle Primera zaken. De kassa bij het circus is open vanaf 22 december, elke dag vanaf 10.30 uur.