Mondolia bij Mo’j is luusteren

EERBEEK / VOORST – Het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij Radio Voorst staat op zaterdag 18 december in het teken van het komende kerstfeest. Gasten zijn Tinus van ’t Slyck, die een passend gedicht uit eigen werk gaat declameren. Piet Groters van Dorpsverfraaiing is er ook. De tuinman geeft tips over het maken van kerststukjes en versieringen met spullen uit eigen tuin. Ook behandelt hij het fris houden van de kerstboom.
Er is ook veel kerstmuziek. Mondolia uit Oosterhuizen heeft enkele jaren geleden een CD gemaakt van Kerst-Inn, een live-optreden, met een speciaal kerstconcert. Van deze CD laat presentator Martien Kobussen een aantal nummers horen. Het Eelder Shantykoor heeft ook een kerst CD Kerstmis op zee uitgebracht. Ook hiervan wordt de mooiste nummers gedraaid. Daarnaast ook nog kerstliedjes van andere artiesten.
Het kerstprogramma van Mo’j is luusteren is zaterdag om 10 uur live te beluisteren en maandag en woensdag weer om 10 uur in de herhaling. RTV Veluwezoom FM (105.3 FM) zendt dit programma uit op woensdag 22 december om 20 uur via kabel en ether (107.5 FM).