Gezellig stampottenbuffet met De Zonnebloem

LOENEN – De afdeling Loenen van De Zonnebloem heeft vorige week de ouderen in het dorp een gezellig maar vooral ook smakelijk morgen bezorgd. De zaal van De Brink was grotendeels bezet toen voorzitter Dicky Verheul de bijeenkomst opende. Zij vond het prettig dat zo velen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om mee te doen aan deze maaltijd. Ondanks de gladheid was toch bijna iedereen gekomen. Een werkgroep van de afdeling heeft dit buffet weer voorbereid. Zij las een toepasselijk gedicht voor. Onder het genot van een kopje koffie en een drankje werd er gezellig bijgepraat over familie- en dorpsnieuwtjes.
Tegen twaalf uur kwam medewerkers van hotel-restaurant De Loenermark binnen met het stampottenbuffet. De gasten lieten zich de boerenkool, hutspot en zuurkool met hartige ingrediënten goed smaken. Er werd volop van gesmuld. Ieder was vol lof over de smakelijke maaltijd.
Dicky Verheul sprak een dankwoord tot alle medewerkers en vooral richting vrijwilligers van De Brink die hun vrije tijd beschikbaar hebben gesteld voor deze bijeenkomst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.