Brandweerjubilarissen gehuldigd

REGIO– Burgemeester Petra van Wingerden- Boers van de gemeente Rheden heeft vrijdag de jubilarissen bij de brandweer van de gemeente Rheden gehuldigd. In het bijzonder stond zij stil bij het jubileum van de heer Henk Riggeling; hij is maar liefst 35 jaar verbonden aan de vrijwillige brandweer. Ook heeft hij het voornemen daar nog een paar actieve jaren aan toe te voegen.

Daarnaast huldigde de burgemeester de heren Raymond Aleven, Gido van der Burg en Patrick Orth voor tien jaar vrijwilliger en de heren Alex Berendsen, Theo de Graaf, Ernst de Jongh, Joop Klom, Peter Rusch en Arwin Verhoef voor 12,5 jaar vrijwilliger.
De heren René Bierman, Jacco Hillebrink en Hans Ketels zijn vijftien jaar vrijwilliger en de heren Erick Holkamp, Bernd jas, Hugo de Koning, Ad de Ruiter en Hans de Winkel zijn 20 jaar vrijwilliger. Jubilarissen Marinus van Wijk en Mart Zweers zijn 25 jaar vrijwilliger bij de brandweer. Allen zijn bedankt voor hun inspanning en voorzien van onderscheidingen en oorkondes. De burgemeester reikte ook de certificaten en diploma’s uit waarbij zij de dank voor de geleverde inspanning uitsprak.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.