Snerttoernooi Boul’Animo

DIEREN – Bij jeu de boules vereniging Boul’Animo in Dieren werd zaterdag het snerttoernooi gespeeld. Begon men ‘s morgens nog bij een temperatuur van zes graden, geëindigd werd bij één graad boven het vriespunt.

Ter voorbereiding was de baan gedurende de week ijs- en sneeuwvrij gemaakt zodat ook dit laatste toernooi van het jubileumjaar gespeeld kon worden. Er werd over vijf ronden gespeeld met doublets en triplets. Tussendoor liet men zich lekker opwarmen met een kop erwtensoep. Niemand was na vijf ronden ongeslagen gebleven. Vier spelers wonnen vier partijen, waarvan Cor Nootenboom de eerste plaats voor zich opeiste met het hoogste puntensaldo. De tweede plaats was voor Arnold Visser, een gelegenheidsbouler die dit jaar voor de tweede maal aanwezig was. Bij de prijsuitreiking was er voor iedereen een toepasselijk snertpakket.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.