Home / Bronkhorst / Cursus Nederland in de Gouden eeuw

Cursus Nederland in de Gouden eeuw

BRUMMEN – In de maand januari houdt de bibliotheek in Brummen in drie avonden een cursus Nederland in de Gouden Eeuw. Beeldende Kunst, literatuur en muziek komen aan de orde. Kunsthistorica Margreet Brinkman en docente Nederlands Mia van der Westen verzorgen de cursus. Op 13, 20 en 27 januari van 19.30 tot 21.30 uur vindt de cursus in de bibliotheek plaats. De kosten bedragen 30 euro voor leden en 35 euro voor niet-leden. Opgeven kan tot 31 december bij de bibliotheek of via e-mail. info@bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.