Kerstbomen voor Scouting Dieren niet geleverd

DIEREN – Leden van Scouting Dieren hebben vrijdag en zaterdag weer kerstbomen verkocht. Het was de bedoeling dat er een kerstboom met kluit verkocht werd door en voor Scouting Dieren, maar wegens leveringsproblemen is dat dit jaar niet gelukt. Scouting Dieren biedt haar excuses aan diegenen die speciaal naar de verkoopplaats was gekomen. Wel hebben de Scouts voor het Dushi Huis kerstbomen kunnen verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar het Dushi Huis in Ellecom.
Veel kinderen kwamen naar de film Junglebook in de Schouwburg kijken. Daar werd ook de nieuwe voorzitter, Jack Savelberg, geïnstalleerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.