Serieuze Nieuwjaarsduik DWV

SCHEVENINGEN / DOESBURG – De nieuwjaarsduik van de Doesburgse Watersportvereniging DWV is dit jaar opnieuw als Serieuze Duik erkend door Unox, tijdens de predikaatuitreiking voor alle Serieuze Duiken in Nederland. Deze vond zaterdag in Scheveningen plaats. Vorig jaar waren er 63 duiklocaties en in 2011 zijn dat er maar liefst 81.
Omdat de meeste organisatoren op 1 januari vaak niet in de gelegenheid zijn om zelf te duiken, had Unox speciaal voor hen om 15.00 uur een proefduik gehouden. Ook de organisatie van DWV was vertegenwoordigd en mocht opnieuw het predikaat Seriwuze Duik in ontvangst nemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.