Nieuwe sponsoren voor TTV Drusus

DOESBURG – Tafeltennisvereniging Drusus uit Doesburg heeft twee nieuwe sponsoren weten aan te trekken. Timmermuis Houtbewerking & Kinderspeelgoed is de nieuwe shirtsponsor en Hendriks Administratie en Belastingadviseurs is de nieuwe tafelsponsor.

Gysbert Wind, Pr en Communicatie Drusus: “We hebben eigenlijk nog nooit een echte shirtsponsor gehad. Door de fantastische bijdrage van Timmermuis hebben we de mogelijkheid gehad om voor iedereen nieuwe shirts aan te schaffen. We kunnen nu eindelijk goed voor de dag komen bij onze collega verenigingen. Ook op toernooien staan we er nu netjes en herkenbaar bij. We zijn Timmermuis hier erg dankbaar voor”.
Hendriks heeft een donatie gedaan waarmee de vereniging een nieuwe tafeltennistafel heeft aangeschaft. “We waren hard toe aan een nieuwe tafel en we zijn erg blij dat Hendriks dit mogelijk heeft gemaakt. Hendriks was al een trouwe sponsor van de jaarlijkse Doedie Kampioenschappen en heeft nu deze bijdrage geleverd. Geweldig”, aldus Tony Seegers, voorzitter van de Club.

www.ttvdrusus.nl