BSV meisjes A kampioen

BEEKBERGEN – Na vijf eenvoudige overwinningen en een gelijk spel, speelden de BSV Beekbergen meisjes a zaterdag tegen Heeten om het kampioenschap. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden in sporthal Hiethof; de twee teams stonden op een gezamenlijke eerste plaats. Door een beter puntensaldo hadden de volleybalsters van BSV genoeg aan twee sets om kampioen te worden.

In no time stond BSV met 0-4 achter in de eerste set. De zenuwen zorgden voor onnodige fouten. Een servicebeurt later stonden de BSV meiden weer met 14-4 voor. De eerste set werd met 25-16 gewonnen. De tweede set was spannender. Uiteindelijk werd met een 25-20 setwinst het kampioenschap binnengehaald. De derde set verloren zij met 16-25, maar de laatste set werd weer gewonnen met 25-12. Daarna konden de felicitaties in ontvangst genomen worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.