Home / Leuvenheim / Leuvenschepad geopend

Leuvenschepad geopend

LEUVENHEIM – Klompen aan, rugzak op en gaan! Het nieuwe klompenpad Leuvenschepad, dat zaterdag is geopend in Leuvenheim, voert in 10 kilometers over de winterdijk langs de IJssel, over onverharde paden, langs landgoederen en boerderijen. Wethouder Louke van Wensveen verrichte samen met projectleider Nomi Havelaar van Landschapsbeheer Gelderland de officiële handeling. Ze trokken samen een doek weg voor een informatiebord. Vanaf nu kan iedere wandelaar genieten van het moois dat het buitengebied van Leuvenheim te bieden heeft. Punt van vertrek is het Buurthuis en de route is met blauwe klompjes aangegeven. Het Leuvenschepad is tot stand gekomen in samenwerking met vrijwilligers en landeigenaren die de wandelaars op hun terrein toestaan. Een mooie toevoeging aan het toeristisch aanbod van de gemeente Brummen.

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.