Home / Oosterhuizen / OBS Oosterhuizen heeft nieuw speeltoestel

OBS Oosterhuizen heeft nieuw speeltoestel

OOSTERHUIZEN – De kinderen van de openbare basisschool in Oosterhuizen zijn niet alleen blij met de nieuwe school, maar nu ook nog met een nieuw speel en klimtoestel. Uitgevoerd in vrolijke kleuren met daarnaast ook nog schommels en een duikelrek. Nu kunnen alle kinderen weer heerlijk klimmen, klauteren en spelen. Het oude speeltoestel was duidelijk aan vervanging toe en de gemeente Apeldoorn heeft gezorgd voor een prachtige vervanging, een prima initiatief.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.