De blauwe zone Churchillplein wordt hersteld

VELP – Als gevolg van de bouwwerkzaamheden en de aanpassingen aan het parkeerterrein bij de Coop op het Churchillplein in Velp is de blauwe zone verdwenen. Vooruitlopend op de definitieve inrichting van het parkeerterrein wordt de oude blauwe zone hersteld. Hiervoor is geen verkeersbesluit nodig.

Het herstellen van de blauwe zone voor een aantal parkeerplaatsen heeft het bijkomende voordeel dat de bouwvakkers die werken aan het nieuwe winkelcentrum hun auto niet meer de hele dag op die plaatsen kunnen parkeren. Bij de blauwe zone wordt een verkeersbord geplaatst met daarop aangegeven dat de blauwe zone van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur geldt, gedurende maximaal 1,5 uur. Het betreft de haakse parkeervakken aan de noordzijde van het parkeerterrein.
Mocht blijken dat het herstellen van de blauwe zone onvoldoende oplossing bidt of als er behoefte bestaat aan meer parkeerruimte overweegt de gemeente een uitbreiding van de blauwe zone.

Tel. 026 – 4976438 (verkeerskundige)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.