Home / Eerbeek / Eerbeek helemaal in wintersfeer

Eerbeek helemaal in wintersfeer

EERBEEK – Het motto van de plaatselijke ondernemersclub is: ‘Eerbeek bruist!’ Zaterdag maakte het die reputatie helemaal waar tijden de Wintermarkt op het Suyvenburchplein en het Oranje Nassauplein. IJspret, muziek, lekker proeven en een heerlijke kerstsfeer.

Een van de grote attracties is de Heine Super de Boer-schaatsbaan, die nog tot 19 december op het Stuijvenburchplein staat opgesteld en waar de jeugd zich kan uitleven en waar ’s avonds een curlingcompetitie kan worden gehouden. Daarom heen staan houten markthuisjes, grote houten kerstbakken met verlichte kerstbomen en is er oliebollenverkoop.
Het werd een bruisend spektakel, met naast de festiviteiten op het Stuijvenburchplein, een wintermarkt op het Oranje Nassauplein. De horeca hield er proeverijen en er werden gratis warme drankjes geserveerd. Er waseen grote levende kersstal met alles erop en eraan en de Kerstman ontbrak uiteraard ook niet. De Sgt. Wilson’s Christmasshow uit Almelo was de topattractie op dit plein. Net van een toer door Canada teruggekomen, gaven zij vanaf een podiumwagen voorstellingen. In deze Christmasshow, met als titel ‘Happy Days are here Again’, waren de bekende songs van onder ander Vera Lynn, Doris Day, Glen Miller, The Andrew Sisters en Frankie Lane te horen. Het publiek genoot er met volle teugen van.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.