Home / Klarenbeek / Kerstmarkt Olde Bakkerije

Kerstmarkt Olde Bakkerije

KLARENBEEK – Bij de Olde Bakkerije in Klarenbeek stonden vrijdagavond de kramen buiten opgesteld. Op het terrein bij molen de Hoop was een verscheidenheid aan spullen, kerstbakjes, vogeltaarten, eigen gemaakte jam en natuurlijk ook weer vers gebakken oliebollen te koop. Binnen was de ansichtkaartencollctie van de heer Slief te bewonderen en de warme snert ging er in het druilerige dooiweer ook best in. Maar meer nog dan een plek voor handel, was de markt bij de molen een plek waar Klarenbekers elkaar ontmoetten en een praatje maakten. En bij het licht van slierten lampjes en de vuurkorf, was het beslist een sfeervol marktje.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.