Kerstdrukte op Bemivo markt

BEEKBERGEN – Op de dag dat de dooi doorzette en een miezerige regen de mensen naar binnen joeg, hield de Bemivo haar tiende kerstmarkt. Op vrijdagavond en ook nog de hele zaterdag. Maar op de verkopers van de kerstbomen buiten, in de regen, en de kletsnatte en verkleumde parkeerwachters, merkten de bezoekers niets van het vervelende weer. In de grote verkoopkassen van het Hooge Land was het namelijk buitengewoon goed toeven. Er was vanzelfsprekend glühwein, er waren kerstartikelen en kunstige kerstdecoraties en er kon in overvloed en op verschillende plekken van plaatselijke lekkernijen worden geproefd. Voeg daar wat spelletjes voor de kinderen aan toe, een levende kerststal en kraampjes waar producten konden worden geprobeerd en gekocht, en je kunt concluderen dat de samenwerking tussen het Hooge Land en de ondernemers van de Bemivo een geslaagde is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.