Kerst op Middachten

DE STEEG – Kasteel Middachten in De Steeg is al enkele dagen in winterse sferen gehuld, met binnen en buiten een warm kerstgevoel. Vele kamers zijn weer sfeerrijk ingericht door de ruim 80 vrijwilligers, die een schitterende kerstsfeer hebben gecreëerd in de verschillende ruimten van het kasteel. Van kleine kerstboompjes met kaarsen tot mega bomen, waaronder die van wereldkampioen dressuur Edward Gal. Hij versierde een boom en hing als decoratie zijn gouden medaille in. Hij zal de donaties die gedaan kunnen worden, besteden aan een goed doel voor paarden in Roemenië.
Gezellig druk was het in de kelders, waar een hapje en een drankje genuttigd kon worden. Er was voor de bezoekers die behalve uit de omgeving ook met bussen uit het (buiten)land komen van alles te proeven en te koop.

Kasteel Middachten is nog tot en met zondag dagelijks te bewonderen, van 11.00 tot 19.00 uur. Entree: volwassenen € 8,00, kinderen 4-12 jaar € 4,00 (geen pin). Helaas is het kasteel niet toegankelijk voor gebruikers van een kinderwagen, rolstoel of rollator.

www.middachten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.