Kluiskamp zoekt vrijwilligers voor 2011

VELP – Stichting Kluiskamp Kindervakantiekamp gaat ook in 2011 weer een kindervakantiekamp houden in de bossen tussen Velp en Rozendaal. Hiervoor is Stichting Kluiskamp dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Naast hulp in het begeleiden van kinderen tijdens de Kluiskampweek zoekt het team ook vrijwilligers die het leuk vinden om aan het Kluiskampverhaal te schrijven, toneel te spelen, de muziek te verzorgen of om op andere manieren met kinderen bezig te zijn. Voor studenten van allerlei opleidingen is het mogelijk om de Kluiskamp als stage te gebruiken of om studiepunten mee te behalen.

De vakantieweek vindt plaats in de laatste week van de basisschoolvakantie (15 tot en met 19 augustus) en bestaat met name uit een huttenbouwdorp in een rijke bosomgeving in Velp, gelegen aan de Kluizenaarsweg, naast het Openluchttheater.
De vakantieweek is bestemd voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Er wordt in twee leeftijdsgroepen gewerkt, van vier tot zes jaar en van zes tot twaalf jaar. Vragen en aanmeldingen zijn zeer welkom via e-mail. info@kluiskamp.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.