Home / Dieren / Vivare verkoopt huurwoningen in Dieren

Vivare verkoopt huurwoningen in Dieren

DIEREN – Woningcorporatie Vivare biedt honderdtachtig huurders in Dieren de mogelijkheid hun huurwoning te kopen. Deze mensen hebben inmiddels een koopaanbieding gehad. Om deze aankoop aantrekkelijk te maken, betaalt Vivare de overdrachtsbelasting van 6 procent van de koopsom. Ook de kosten voor de overdrachtsakte en naamswijziging in het kadaster neemt Vivare op zich. Inmiddels hebben ruim 1150 huurders van Vivare gebruik gemaakt van eerdere aanbiedingen als deze. In totaal wil Vivare voor 2015 minimaal 2400 woningen verkopen. Met de opbrengst van verkoop financiert Vivare een deel van de voorgenomen investeringen in nieuwbouw, herstructurering en renovatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.