Vivare verkoopt huurwoningen in Dieren

DIEREN – Woningcorporatie Vivare biedt honderdtachtig huurders in Dieren de mogelijkheid hun huurwoning te kopen. Deze mensen hebben inmiddels een koopaanbieding gehad. Om deze aankoop aantrekkelijk te maken, betaalt Vivare de overdrachtsbelasting van 6 procent van de koopsom. Ook de kosten voor de overdrachtsakte en naamswijziging in het kadaster neemt Vivare op zich. Inmiddels hebben ruim 1150 huurders van Vivare gebruik gemaakt van eerdere aanbiedingen als deze. In totaal wil Vivare voor 2015 minimaal 2400 woningen verkopen. Met de opbrengst van verkoop financiert Vivare een deel van de voorgenomen investeringen in nieuwbouw, herstructurering en renovatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.