Regiotaxi Gelderland zoekt panelleden uit gemeente Brummen

BRUMMEN – Op dit moment gaat het goed met regiotaxi Gelderland; dit blijkt onder andere uit reacties van klanten. Om de kwaliteit vast te houden, zijn er vijf Gebruikersgroepen geïnstalleerd, ook in IJsselstreek (Brummen).

Gebruikersgroep IJsselstreek werkt mee om de kwaliteitsverbetering vast te houden. Zij bestaat uit mensen die regelmatig met Regiotaxi Gelderland reizen, maar ook vertegenwoordigers van reizigersgroepen zoals cliëntenraden van zorginstellingen, kunnen zitting nemen in dit panel. Het is de bedoeling dat in de Gebruikersgroep WMO-pashouders, ouderen en ook ‘gewone’ OV reizigers vertegenwoordigd zijn. De Gebruikersgroep bestaat momenteel uit drie leden, maar streeft naar een regionale spreiding en probeert twee vertegenwoordigers per gemeente te werven. Vanuit de gemeente Brummen zijn nieuwe leden van harte welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.