Hersenstichting zoekt collectecoördinator Velp

VELP – Hersenstiching Nederland is op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bij de organisatie van de jaarlijkse collecte in Velp, die in de eerste week van februari wordt gehouden. De coördinator is de plaatselijke spil van de organisatie en zorgt voor het aansturen van de collectanten, het uitdelen en innemen van het collectemateriaal en eventueel de financiële afwikkeling van de collecte. Ook deeltaken zijn mogelijk. De collectecoördinator is vooral in de periode van januari tot februari actief om de collecte voor te bereiden en te begeleiden in de woonplaats. Het kost gemiddeld een aantal uren per week, die zelf ingedeeld kunnen worden. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Petra Nieuwenhuizen, 06-33323386 (promotor) of het kantoor in Den Haag, tel. 070-3604816.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.