Bonenstaaktoernooi VOG bij Spoorzicht

EERBEEK – Biljartvereniging VOG en Café Spoorzicht houden ook dit jaar weer het jaarlijkse bonenstaaktoernooi. Dit wordt gespeeld van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 december.

Per avond worden twee ronden gespeeld, deelname kost 5 euro per persoon per ronde. Inschrijven kan op de avond zelf of via de inschrijfformulieren aan de wand bij het biljart in Spoorzicht. Op donderdagavond is de inschrijving voor dames, eventueel met aanvulling van heren. Deze lady’s night heeft bovendien het nodige amusement.
De finale wordt zaterdag 18 december gespeeld, vanaf 14.00 uur. De laatste kandidaten die door zijn in de voorronden strijden om de laatste twaalf plaatsen in de grote finale. Deze finalisten zijn verzekerd van een vleesschotel van verschillende grootte. De eerste prijs is een schotel ter waarde van een half varken. Iedere avond wordt er bovendien een loterij gehouden, met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door winkeliers uit Eerbeek. Zaterdag vindt de grote loterij plaats.