Markt in Oosterwolde

VELP – Het Atrium van Woonzorgcentrum Oosterwolde in Velp vulde zich woensdagmiddag met de winterse geur van erwtensoep. Deze lekkernij, vergezeld van een roggebroodje met spek, paste prima bij de gezellige wintermarkt, die op dat moment plaatsvond. Veel bewoners van het centrum, maar ook familieleden en buren, kwamen langs om te smullen van de soep of een kijkje te nemen bij alle uitstalde spulletjes. Van kaarsen tot sieraden en van kinder-shirtjes tot kerstversieringen, er was echt van alles te koop. Er verwisselden heel wat spulletjes van eigenaar, waarvan een groot deel bedoeld is voor onder de kerstboom. Maar belangrijker dan goede zaken, was de gezelligheid die heerste in het Atrium. Er werd minstens zoveel tijd gemaakt voor een gezellig kletspraatje als voor de koopjesjacht. Een mooie gelegenheid om eens bij te praten.