Edward Gal Gelderse Sporter van het Jaar

DIEREN / HARSKAMP – Dressuurrijder Edward Gal is tijdens het Gelders Sportgala 2010 verkozen tot Gelderse Sporter van het Jaar. Zijn trotse ouders namen de prijs voor hem in ontvangst, omdat Gal zelf verhinderd was wegens een clinic in Finland. Op de foto geeft moeder Carla Gal wethouder Tas van de gemeente Nijmegen een hartelijke zoen, haar man Gerrit van Someren kijkt lachend toe.
Carla Gal, altijd trots op haar zoon, kon jaren geleden niet vermoeden dat Edward het nog eens zo ver zou schoppen, toen hij zijn eerste rijlessen nam bij manege de Spreng in Laag-Soeren. De oud-Dierenaar heeft de afgelopen jaren successen behaald met zijn hengst Totilas. Onlangs behaalde hij drie keer goud op de Wereldruiterspelen in Kentucky, de eerste plaats in de wereldbekerfinale, de Nederlandse titel dressuur en verschillende eerste prijzen tijdens internationale wedstrijden. Helaas is Totilas onlangs verkocht – foto Jurjen Engelsman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.