Bakstenen voor vv Oeken

OEKEN – Op de warme Wintermarkt van zondag 12 december geeft vv Oeken de aftrap voor de actie Bakstenen voor Oeken. De Oekense voetbalvereniging kent een groei in het aantal leden en is door de afbraak van twee noodkleedkamers eindig vorig jaar dit seizoen gestart met de bouw van twee nieuwe kleedkamers en de voorbereidingen voor de renovatie van de overige kleedkamers.

In de voorgevel van de nieuw te bouwen kleedkamers worden stenen gelegd die gesponsord worden door deelnemers aan de actie bakstenen voor Oeken. Dit kunnen leden, niet-leden, jongeren, ouderen, particulieren of bedrijven zijn die voor een klein bedrag sponsor worden van bakstenen. Voor 2,50 euro kan men al meedoen; er worden dan twee bakstenen gelegd. Voor vijf bakstenen betaalt men 5 euro. Ieder veelvoud daarvan is natuurlijk ook mogelijk.

E-mail. bakstenen@oeken.nl