Hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld in Loenen

LOENEN – De politie heeft maandag bij een onderzoek in het buitengebied van Loenen enkele hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. Er is daarbij één verdachte, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden.

Het vermoeden bestond dat bij een woning in het Loenense buitengebied een hennepkwekerij werd geëxploiteerd. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in twee schuren en op de bovenverdieping van de woning hennepkwekerijen aan. In totaal stonden er een kleine 1300 hennepplanten. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. De op dat moment aanwezige persoon werd aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De aanwezige apparatuur en planten zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.