Tienjarig bestaan Nieuw-Schoonoord

VELP – Nog voor bewonersvereniging Nieuw-Schoonoord in Velp officieel in 2011 werd geopend, hadden enkele bewoners het initiatief genomen om een bewonersvereniging op te richten. Het doel van de vereniging was ontspanning te bieden en verder de belangen van de bewoners zoveel mogelijk te behartigen. Tien jaar lang hebben bewoners kunnen genieten van allerlei activiteiten die clubjes van medebewoners op touw hebben gezet. Zo zijn er culturele avonden in de aula met lezingen, voordrachten en muziek. Er kan geluisterd worden naar klassieke muziek en er zijn allerlei actieve clubjes.

Sinds in 2007 Nieuw-Schoonoord door Vivare is overgenomen, functioneert het Bestuur van de Bewonersvereniging ook als overlegpartner met de eigenaar en als cliëntenraad met Innoforte. Vivare en Innoforte sponsoren dan ook het feest dat vrijdag 10 december gevierd wordt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.