Kerstbomen gestolen van Eerbeekse Stuijvenburchplein

EERBEEK – In de nacht van maandag op dinsdag zijn de drie grote kerstbomen met verlichting gestolen uit de hoge bakken op het Eerbeekse Stuijvenburchplein. De activiteitencommissie van de OVE had zaterdag juist alle kerstbomen in mooie bakken bij de winkeliers gebracht.

Op de winkelpleinen in het dorp waren hoge bakken met bomen en verlichting geplaatst.Dit allemaal voor de komende feestelijke weken met vanaf zaterdag een week lang een schaatsbaan op het Stuijvenburchplein.

"Helaas heeft een aantal figuren zich niet kunnen inhouden of zitten zo erg krap bij kas, dat ze de bomen van het Stuijvenburchplein hebben meegenomen. Jammer, echt jammer", aldus de woordvoerder namens de winkeliers.
Er zijn veel mensen, zoals de winkeliers, die iets leuks willen organiseren in Eerbeek tijdens de weken voor Kerst. "Maar hiervan zakt je de moed wel eens in de schoenen. Je kan dus blijkbaar niet iets neerzetten, zonder dat er types zijn die denken van; dat is mooi, die nemen we mee!"

Een oproep namens de Evenementencommissie aan diegene die het heeft gedaan: ‘Heb het fatsoen om je even te melden bij de OVE, met excuses!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.