Wintercircus Apeldoorn al in premiere

APELDOORN – Op 29 oktober ging de voorstelling die van 23 t/m 30 dec. in Apeldoorn speelt al in het Belgische Namen in première. In uitverkochte voorstellingen, genoot een dol enthousiast publiek van acts die het puikje van de circuswereld, in de piste bracht.

De tournee bracht de artiesten net zo succesvol via tien dagen Tournai i België naar Frankrijk, waar het momenteel optreedt. Op 19 december speelt men in Lille de laatste voorstelling en daarna haast de caravaan van meer dan honderd wagens zich naar Apeldoorn, om daar vanaf 20 december het Vison Park, aan de Oude Apeldoornseweg te bezetten voor het Wintercircus.

Het opbouwen van de de enorme grote tent is een bezienswaardigheid op zich. Vijfenveertig meter rond en negentien meter hoog en daarbinnen een comfortabele tribune voor ruim 1600 bezoekers.
Terwijl de bouwers de circustent laten verrijzen, worden aangrenzend de kooien voor de tijgers opgezet, het zwembad voor de zeeleeuwen geplaatst, en de staltenten voor de olifanten, honden en paarden opgebouwd. En naast de nostalgische circuswoonwagens, placeren de artiesten uit Italië, Frankrijk, België, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Engeland en Nederland hun riante woonwagens rond de grote tenten.
Op 23 december is de eerste voorstelling, maar die is al uitverkocht. Er blijven t/m 30 december echter nog genoeg voorstellingen over waarvan een groot publiek kan genieten. Reserveer voor het te laat is!

Voorstellingen waarvoor nog kaarten te koop zijn: vrijdag 24 en woensdag 29 om 14.30 uur;
zaterdag 25, zondag 26 om 13.00 en 16.15 uur. Maandag 27, dinsdag 28 en donderdag 30 december om 14.30 uur en 19.30 uur.

Rserveren kan via: www.wintercircusapeldoorn.nl of telefonisch via 0900 9000 500 of bij alle Primera zaken