Kerstkaartenactie voor kinderen in Oekraïne

EERBEEK – Kerstkaarten kunnen dit jaar verstuurd worden via de Kerstkaartenactie in Eerbeek. Het is extra voordelig (0,30 euro per kaart) en men steunt tegelijkertijd het Oekraine project van de PKN Eerbeek. In een internaat in de plaats Vinyky zijn de toiletten en badkamers broodnodig aan vervanging toe.

Men kan de kaarten inleveren bij de volgende adressen met het geld (bijvoorbeeld: 20 kaarten en 6 euro in één zakje of vijf kaarten en 1,50 euro). de kaarten kunnen van 8 tot en met 22 december ingeleverd worden bij v.d. Brink aan de Derickxkamp 28, v.d. Berg aan de Bachstraat 26, Wentink aan de Werfakkerweg 62, Boomsma aan de Juliana van Stolberglaan 10, van Eede aan de Bijenkorf 30, Hommel aan de Veldkantweg 67, Tabor aan de Händelstraat 21, Kobes aan de Wethouder Sandersstraat en bij de Wereldwinkel aan het Oranje Nassauplein 42 (alleen tijdens openingstijden). Alle kaarten worden op 23 en 24 december bezorgd.

Geert Wentink, tel. 0313 – 655394 of 06 – 46683952
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.